Mezeluri de poveste!!!

Mezeluri de poveste!!!

joi, 15 decembrie 2011

PREZENTARE SI ISTORIC ALPIN

               Dezvoltarea sectorului privat din Romania anilor 1990, a facut posibila aparitia unor societati comerciale care sa raspunda cererilor anumitor segmente de piata. In acest context favorabil aparitiei intreprinderilor mici si mijlocii, prospectand piata si observind lipsa in zona Bradului a unor unitati care sa valorifice potentialul uman si agro-zootehnic al zonei precum si cererea crescanda de produse preparate din carne, s-a infiintat Societatea Comerciala LORIALBA PREST SRL Brad.
                    Avand in vedere ca in zona nu a existat nici o intreprindere de prelucrare a carnii si ca LORIALBA  PREST SRL si-a inceput activitatea producand si comercializand un produs cu traditie in zona Bradului si a Muntilor Apuseni “virsli”, succesul activitatii nu s-a lasat asteptat, succes materializat in profiturile ce au crescut din an in an.

                   In jurul anilor 1997 managementul firmei hotaraste infiintarea unui brand autentic sanatos care sa propulseze vanzarile produselor traditionale din zona Bradului din judetul Hunedoara, astfel luand fiinta "ALPIN"

Un comentariu: